Internetcursus
  • zoek naar antwoorden
  • denk na over je eigen leven
  • werk aan je geloof of aan je problemen
De gratis 4 weken durende internet cursussen van EO-nazorg eLearning helpen nieuwe wegen te vinden.
.
 
Veranderen kan! - Ontevreden met sommige aspecten van je leven? Helemaal vastgelopen? In het TV-programma 'De Verandering' vertellen mensen hoe ze veranderd zijn. Ontdek dat het ook voor jou mogelijk is om te veranderen! 
Waarom Jezus? - Altijd al willen weten wat het christendom inhoudt? Vragen over zin en doel van het leven? Wat hebben Jezus en jij met elkaar te maken?
Wie was Jezus eigenlijk - Wie was Jezus Christus, de man wiens naam aan onze jaartelling is verbonden? Ontdek het aan de hand van ooggetuigenverslagen.
Samen één - Je hebt de ware gevonden! Maar wil je een duurzame relatie die je leven verrijkt en vervult, dan moet er gebouwd worden. Ontdek aan de hand van deze cursus hoe je dat kunt doen.
Red je relatie - Er valt veel te winnen
Zit je relatie in een crisis, maar zou je het liefst met elkaar verder gaan? Kun je wel wat hulp gebruiken? Doe dan deze cursus. Als er niet veel te verliezen valt, dan valt er veel te winnen. 
Uit elkaar - Wil jij of je partner niet meer verder in jullie huwelijk? Wat zijn de vragen waarvoor je komt te staan? Is er nog een weg terug? Ontdek het aan de hand van deze cursus.
Leven na onrecht - Heb je het gevoel dat je degene die jou het leven zo moeilijk maakt, wel iets zou kunnen aandoen? Maar zou het jou echt vrijmaken van boosheid en bitterheid?